Online dating Deze moeder is 51 maar heeft het lichaam van een 20yo

Online dating Deze moeder is 51 maar heeft het lichaam van een 20yo

Online dating

De Beste Datingsites

Maak kennis met de beeldschone moeder die op haar 51e regelmatig te horen krijgt dat ze er beter uitziet dan meisjes die half zo oud zijn – en beweert dat mannen haar voortdurend online chatten met datingverzoeken.

Laura Heikkila, uit Californië, VS, is een personal trainer en een holistische gezondheidsdeskundige die toegeeft dat ze geen zelfvertrouwen heeft en zich niet op haar gemak voelt in haar eigen huid voordat ze haar liefde voor fitness ontdekt.

Van nature slank met een grootte van 6 en een gewicht van slechts 49 kg, hield Laura van junkfood en begon pas met het nemen van haar gezondheid toen ze zwanger werd van haar dochter Jayden, nu 16, in 2002.

Ze concentreerde zich opnieuw op het houden van gezonde maaltijden en het ontdekken van een passie voor gewichtheffen. Laura behield haar figuur toen ze 3 kilo spieren kreeg in de komende 15 jaar.

Ze maakt nu deel uit van een fitnessgemeenschap genaamd Ageless Women, die meer dan 26.000 volgers heeft op Instagram, waar ze vaak verzoeken ontvangt van mannen die lusten over de figuur van haar ’20-jarige’.

En hoewel ze beweert dat ze alles gehad heeft, van datumverzoeken tot liefdesbetogingen, is haar man van 20 jaar, Jay, 49, blij dat ze de mannelijke aandacht heeft.

“Toen ik in de twintig was en in de vroege jaren ’30, bleef dun blijven natuurlijk, dus ik heb nooit echt veel aan mijn gezondheid gedacht – ik wilde gewoon slank zijn en ik had veel minder vertrouwen,” gaf Laura toe.

“Maar toen ik mijn dochter op mijn 35e had, ontdekte ik mijn passie voor het trainen en koken van gezonde maaltijden. Ik vond krachttraining en hoe ik de samenstelling van mijn lichaam kon veranderen, en ik was verslaafd.

“Door mijn lichaam te onderhouden heb ik een actief leven kunnen leiden met veel reizen, en het heeft me ook een platform op sociale media gegeven om andere vrouwen te helpen hun lichaamsvertrouwen te herstellen.

“Hoewel mijn Instagram-account soms meer op een datingsite lijkt, omdat jongens altijd naar mijn DM’s glippen!”

Laura geeft toe dat ze niet veel aan haar bewonderaars denkt, meer gericht op de vrouwelijke volgelingen die ze probeert te inspireren – ze wil dat vrouwen “niet opgeven” voor hun lichaam, ongeacht hun leeftijd.

“Ik krijg reacties als, ‘Ben je echt 50?’ ‘Je ziet eruit alsof je in de twintig bent’ of ‘Ga je met jongere jongens dateren?’ “Voegde ze eraan toe. “Maar ik denk er niet veel aan omdat mijn foto’s er zijn om vrouwen te inspireren om te voelen hoe ik me voel.

“Ik heb zoveel meer lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen dan toen ik in de twintig was. Ik voel meer zelfvertrouwen in mijn vel en ben er trots op 51 te zijn en mensen van mijn leeftijd te vertellen.

“Iedereen kan de veranderingen aanbrengen – begin gewoon te vertragen met het creëren van gezondere gewoontes. Eet een dieet met echt voedsel en vermijd verwerkt voedsel. Verhonger jezelf niet en concentreer je op krachttraining in plaats van intense cardio. ”

Read More

Plaats een reactie